Vad har hänt?

Oj, nu var det ett tag sen igen som jag uppdaterade bloggen. Det har hänt en del sen sist, inget direkt intressant så ni behöver inte bli jättenyfikna.

Vi hade konsert med LiHtösen, den gick väldigt bra 🙂 Och det var roligt att få uppträda för publik igen. Det var fullsatt och folks kommentarer efteråt var nog bara bra. Flera ville köpa konserten på skiva och en person sa att hon egentligen hatade körmusik men att vi var otroligt bra. Så himla kul när folk uppskattar det vi gör.

Konsert och Ljuständning

Idag bestämde sig vår ena katt för att hoppa upp rakt i adventsljustaken när vi satt och åt frukost. Som tur var började hon inte brinna men ena sidan var full av stearin och det luktade bränt… Nu har hon fina hack i pälsen där vi var tvungna att klippa henne 🙂
Nästa vecka är det VFU igen. Bara 4 dagar kvar. Hoppas jag orkar. Ska göra två uppgifter så idag måste jag skriva planeringar för dem (antagligen därför jag sitter här och skriver istället haha).

Ikväll är det sjungning för Emma (M-sektionens tjejförening) som gäller. Ska bli kul men jag borde egentligen vara hemma och fixa.

Två veckor kvar innan skolan slutar nu, ska bli skönt med lov och jul. Har inte fått alla julklappar klara men vet ungefär vad alla ska få så det är bara att få tid till att skaffa det.

Sista danslektionen imorgon oxå, lite tråkigt men den fortsätter ju iaf i vår igen. Vi kommer nog få publik… Vet inte hur jag känner inför det. Det är alltid kul att visa upp det man gjort men jag är inte tillräckligt bra inom den här stilen än känner jag. Jaja, jag får väl bjuda på det 🙂

Tills vi hörs igen… Trevlig 2:a advent!


Jag och Ellinor 🙂
pixelstats trackingpixel

Leave a Reply