Inte mycket.

Nej, det händer inte alls mycket just nu men en liten update om vad jag har haft för mig sen sist kan jag nog försöka mig på.

Började gårdagen med att gå på museum med klassen (eller arbetsgruppen som det så fint heter). Vi var på en utställning som hette något i stil med att bygga det lyckliga samhället. Den visade en massa saker från olika årtioenden. Jag tycket det var intressant, gillar gamla saker och histora. På 50-talet (tror jag det var) så hade de ställt in en jättesnygg bil. Skulle vilja ha den.

Den såg ungefär ut som den turkosa/vita bilen på bilden. Fast däcken var oxå vita och turkosa.

Sen efter att jag varit otrlogt kulturell så begav jag min in mot stan för att kika runt lite. Fick ett presentkort på Gina Tricot i julklapp av mamma så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå dit eftersom jag inte är på stan så ofta längre. Man får passa på helt enkelt.

Den här fina klänningen ville jag ha men jag provade bara en strl och jag vet inte om den satt rätt. Sen orkade jag inte gå och byta så den får vänta tills nästa gång. Brukar inte alls tycka om småblommigt men den här var jättesöt. Perfekt vår- och sommarklänning.

Sen köpte jag en snygg cardigan på rea. Orkar inte fota den just nu så färgerna på bilden stämmer inte. Min går mer åt det bruna hållet.

Skulle egentligen vara klar sen eftersom jag inte alls har råd att shoppa för tillfället. Dock råkade jag få se att det var 70% rea på DNA och tänkte att jag jag kan ju kolla lite, kommer ändå inte vilja ha något. Kom ut med dessa.

Men till mitt försvar så var det ett kap. Nästan så jag tjänade på att köpa dem 🙂

 

Nog om gårdagens shopping. Idag har jag varit i skolan och haft specialiseringsinformation inför hösten. En del kurser verkade ganska intressanta men jag ska kolla upp om de specialiseringar som går här i Linköping istälelt så kanske jag itne behöver pendla nästa termin. Skulle vara hur skönt som helst.

Var också tvungen att ge mig ut i detta hemska snöoväder för att åka till sjukhuset. Skulle prova ut sko-inlägg eftersom jag har lite problem med mina fötter. Det gick bra. Hade en trevlig doktor (eller vad han nu var) som var rätt så rolig. Han tyckte jag gick snyggt haha när jag vandrade fram och tillbaka i korridoren.

Vill verkligen inte gå ut igen men har körrep idag så jag blir väl så illa tvungen *suck* Fast det ska bli kul att komma igång med sången igen. Hoppas dansen kör igång snart oxå.

Nu ska jag se om det finns något ätbart i alla våra skåp.

Puss

 

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply