Riskerande av livhanken…

Jag har tråkigt, eller egentligen inte tråkigt men jag vet inte vad jag ska göra. Är ensam hemma och har inga idéer alls. Borde göra en massa tråkiga saker, som att städa, fixa kompletteringarna på min portfolio eller kanske plocka ur diskmaskinen. Men usch, jag vill verkligen inte.

Så vad har hänt än så länge idag då?

Inte mycket faktiskt. Skulle åka till skolan för att skriva uppsats tillsammans med Andreas, det gick sådär. Skrivandet gick relativt bra, det var åkandet till skolan som var det problematiska. Vi skulle ses 9.30 men sköt upp det till 10 eftersom ingen av oss verkade särskilt pigg och det var en massa snö pch jobbigt. 20 minuter innan jag ska vara där så ringer telefonen:

Jag: Ja, det är Linda
Han: Hej, det här är Rolf (minns inte vad han hette, så Rolf får duga) ifrån Crendo. Tvättmaskin, torktumlare?
Jag: Ehh…ja…?
Han: Bra, vi lastar nu och kommer om 15-20 minuter.
Jag: Jaha, okej…
Han: Bra

Nej, det var ju inte särskilt bra alls. Jag skulle ju iväg men lite sent att tänka på det. Fick höra av mig till Andreas och be om förlåtelse för att jag skulle bli rätt sen *suck*

Lite mer än en timme senare var installeringen klar iaf och nu har vi nya fina maskiner. Men jag var mer än ganska sen till skolan. Sen gick det ingen buss och jag har fått skoskav av mina nya fina stövlar så jag kunde inte gå hela vägen. Överlade en stund med mig själv om jag skulle vänta på nästa buss eller våga mig på att ta cykeln (om jag kunde få upp dörren vill säga). Det slutade med att jag bestämde mig för att cykla och riskera livhanken, allt för att kunna ta mig till det hägrande uppsatsskrivandet. Efter att jag våldsamt slängt mig på förrådsdörren samtidigt som jag tog i för kung och fosterland för att kunna vrida på nyckeln, tog jag mig in till min cykel. Resten var inte mycket lättare det. Det är livsfarligt att cykla ute nu! Och inte är det ordentligt plogat heller så jag slirade hit och dit och ibland var jag tvungen att gå av helt enkelt för att jag inte tog mig någonstans. Kom fram i en bit åtminstone men sen var jag ju tvungen att cykla hem igen. Blä, för det här vädret alltså. Vill ha sommar och värme nu!

Har kollat lite på Doctor Who, ätit makaroner och inte gjort så mycket mer. Så spännade har min dag varit. Dags att återgå till att inte veta alls vad jag vill hitta på.

Kram kram

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply