30 januari 2010

Snart har en hel månad på det nya året försvunnit. Förstår inte att det kan gå så snabbt egentligen. Känns som att det nyss var jul och nyår. Det positiva är ju att det snart blir vår och sommar då men det känns lite läskigt att tiden går så fort. Innan jag vet ordet av kommer jag vara gammal och då har jag antagligen fortfarande inte gjort något vettigt med mitt liv. Men, jag orkar inte oroa mig för det just nu, det är alldeles för lätt att bli deprimerad om man börjar tänka på allt det man inte gjort. Jag ska försöka vara positiv och leva i nuet istället. Ta dagen som den kommer helt enkelt.

Idag tvättar jag. Vi har fått nya maskiner ute i tvättstugan, de var jättefina (hmm, undrar hur intressant liv jag har som blir entusiastisk över nya tvättmaskiner…) Ludwig har åkt ner på stan tillsammans med sin pappa och lillebror.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos en klasskompis, det kan nog bli trevligt. Vet inte vad jag ska ha på mig bara… Ja, jag har ju ett par timmar på mig att komma på något passande så det löser sig nog. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag har panik och stå utan idéer precis innan jag ska åka 🙂

Tänkte fortsätta med att visa en till video som jag tycker är hur kul som helst. Jag börjar skratta så fort jag sätter igång den. Ni tycker nog att jag är helt knäpp men Evelina vet vad jag pratar om iaf haha.

Dancing cat

 

Nu måste jag ut till tvättstugan.

Hej så länge.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply