22 februari 2010

Hej på er.

När jag och Emelie gick till skolan idag så höll vi på att få ett helt sjok med snö o huvudet. Som tur var såg vi att något var på gång att trilla ner så vi stannade och väntade. Men två andra stackars förbipasserande var precis under när snön föll. Jag tror dock inte att de träffades ordentligt av snön de heller. Men det var lite läskigt. Inte så kul att få en hel snöhög över sig. Det här vädret är ju  helt livsfarligt. Dessutom är det kallt, sånt gillar jag inte.

I helgen kom sötnosen hem iaf 🙂 De undkom nog det värsta ovädret och klarade sig hem utan skador. Skönt att inte vara själv längre. Det är så mysigt att ha någon att kramas med. En eloge till er som har distansförhållanden, jag skulle nog inte klara av det särskilt bra.

Jag försöker mig på en dagens outfit 🙂 Går inte så bra haha

Nu börjar det dra ihop sig till föreställningsdags. På fredag kör vi för alla som går kursen så allt måste vara klart tills på onsdag. Men jag är hoppfull 🙂 Ska sätta ljuset imorgon och sen är det bara att köra på. Vi gick hem tidigare idag, det var skönt. Hade bara kulturkammaren på förmiddagen och vi kände inte att vi behövde vara kvar efter det. Sen hade vi ingen bra sal att vara i heller. Imorgon får vi lite sovmorgon. Ska träffas klockan 10 för att repa stämmor och låtar sen har vi kulturkammaren på eftermiddagen.

Såg att Läkerol hade en tävling där man kan vinna 100.000 kr om man kommer på en ny tuggummismak. Tyckte det lät som en kul grej så jag bestämde mig för att vara med.

Mina tuggummin har smak av marshmallows, ananas och vattenmelon 🙂 Om ni går in på länken här nedanför kan ni rösta på min smak och uppfinna era egna kombinationer.

Nu ska jag värma lite tacopaj. Ingen dans ikväll eftersom det är sportlov. Jag vill oxå ha lov. Orättvist att universitetsstudenter aldrig är lediga! 🙂

Puss sålänge ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply