Jaha, då var det dags att sova igen

Känns som den här dagen har gått väldigt fort. Vet knappt vad jag gjort. Är så ganska ofta för mig tycker jag, undrar vad det beror på? Kanske skulle börja försöka ta vara på mina dagar lite bättre så jag inte ångrar mig senare i livet (oj, vad djupt det lät haha).

Hade det trevligt på stan med mamma och Ellinor iaf. Kom ner lite innan 15 ungefär. Först gick vi till leksaksaffärerna för att hitta lite accessoarer till sittningen imorgon. Lyckades 🙂 Tror det kommer bli bra men lite otympligt, fast vill man vara fin får man lida pin. Även om jag inte kommer pinas så mycket.

Sen sprang vi runt lite i en massa andra affärer. Jag letade efter ett våffeljärn och mamma efter en kabel. Tycker det var fruktansvärt dåligt med våffeljärn för att vara våffeldagen. Bara på ett enda ställe hittade jag enkla järn, ville inte ha ett dubbelt. Äter inte så mycket våfflor och sen var de jättedyra. Fast jag tillslut hittade det jag ville så blev det inga våfflor idag, hann inte med det helt enkelt. Får göra några imorgon eller i helgen istället.

Mamma har bestämt sig för att börja med scrapbooking. Jag har alltid velat hålla på med det men vet att jag tröttnar alldeles för fort om jag inte lyckas på en gång så jag har inte gett mig in på det området. Nu var vi iaf på Tiimari (som förövrigt ska lägga ner, trist tycker jag) där det var 50 % på allt i butiken och mamma ville kika lite efter scrapbooking-grejer. Bara därför hittade jag en massa fina saker som jag ville ha och var tvungen att köpa *suck* Hoppas jag inte ger upp i första taget bara. Det var ju åtminstone inte så dyrt.

Efter att ha vandrat runt på stan i flera timmar, letandes våffeljärn och fotandes så var vi trötta i fötterna och tog en fika på Espresso House. Trevligt trevligt. Helt plötsligt var klockan halv åtta och det var dags att ge sig av hemåt. Så det blev en lång dag på stan men jag hade väldigt trevligt.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till pappa och lämna tillbaka kameran. Vill inte, har varit jättekul att ha den här. Vill ha en egen nu men det får tyvärr inte riktigt plats i budgeten för tillfället.

Godnatt alla söta. Hoppas ni sover gott ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply