Uppe tidigt idag

Relativt tidigt iaf, för att vara mig haha. Är glad idag, tycker om sådana dagar när allt känns bra redan från det att man vaknar.

Idag bjuder dagen på träff med både min kära mamma och min söta lillasyster. Jag ska kort på dem till arbetet. Hoppas det blir bra. Var ju ute igår och tog bilder på våren. Ni får se lite smakprov senare idag. Så då har jag katterna och älsklingen kvar att ta kort på, om jag ska försöka begränsa mig vill säga. Kom på att jag känner kärlek till ganska mycket, typ musikaler, vissa klädesplagg osv. Och, ja, jag tror man kan känna kärlek till kläder. Självklart inte samma slags kärlek som till familj och vänner men någon slags materiell kärlek. Det första jag sa när jag fick se Fornarina-tröjan jag lånar av Evelina, var att jag var helt kär i den.

Nej, nog om detta. Nu ska jag göra lite frukost. Kunde inte göra havregrynsgröt igår för havregrynen var slut men älsken var söt och köpte nya. Fick äta mackor och konserverad annanas till frukost igår, fast det var rätt gott det med 🙂

Bild från igår. Detta är tröjan jag är kär i 🙂

Puss ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply