Godmorgon

Eller, ja, det är kanske egentligen förmiddag för det flesta men eftersom jag inte har någon skola idag så är det fortfarande morgon för mig 🙂

Vaknade lite efter 9 imorse, rätt pigg faktiskt. Har sovit jättebra inatt. Bestämde mig för att ligga kvar ett tag och läsa lite. Håller just nu på med Jessicas bok och jag tycker den är jättebra. Har bara epilogen kvar nu men ville spara lite så jag slutade läsa. Dessutom var jag ganska hungrig. Ska alldeles strax äta frukost.

Måste verkligen sätta mig och skriva idag. Det är nämligen sista dagen jag har på mig… Tänker inte gnälla om att jag är seg och aldrig kan göra saker i tid. Jag har haft massor med tid men helt enkelt struntat totalt i det så jag får leva med det beslutet helt enkelt.

Ser ut att vara fint väder idag också, ingen aska har trillat ner, så det kan nog bli en bra dag.

Dags att genomsöka köksskåpen i jakt på något ätbart.

Puss ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply