Inte en ledig stund

Godmorgon på er eller förmiddag kanske det är 🙂 Idag är det mycket som står på schemat och har redan hunnit vara ute på äventyr. Jag och Andreas var inne i stan vid 9 för att intervjua en förskolepedagog för våran uppsats. Jag var sen som vanligt och var helt slut när jag kom fram. Mina ben var jättesega och jag orkade lixom inte trampa. Tur att jag bara ska cykla till universitetet sen, det är inte så långt.

Ja, intervjun gick bra iaf och snart är det dags att ge sig iväg igen. Arbetsgruppen ska ses i skolan vid 11.30 för att förbereda oss inför ett seminarie i nästa vecka (vilket påminner mig om att jag borde förbereda mig själv innan vi ska träffas…) Direkt efter det åker vi till Norrköping för att få handledning av uppsatsen. Nu har vi bara 1/2 sida kvar av litteraturdelen och resten kan vi itne göra fören alla intervjuer är klara.

Imorgon har jag mitt pedagogikseminarim och är inte klar med boken så det är vad jag ska spendera kvällen med. Inget kul alls men det ska bli skönt att få det överstökat.

Nu ska jag kanske äta lite och förbereda mig.

Puss på er sötnosar ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply