Nice legs, daisy dukes makes a man go…

Är det någon som vet hur man kan lägga in musik i ett inlägg utan någon video? (typ från spotify eller så)

Jag har kommit på att jag inte är så bra på att följa upp saker jag skriver här på bloggen. Som i det här inlägget när jag lovade att berätta om min fredag. Har fler exempel men orkar inte leta reda på dem. Jag kommer nog inte att bli mycket bättre på det heller så ni får ha överseende med mig. Eller så får ni helt enkelt påminna mig om ni tycker jag glömmer att berätta om saker 🙂

Idag har lovely Jessica varit här igen. Vi började nämligen att göra inbudningskort igår till bröllopet och idag gjorde vi klart dem. Eller Jessica gjorde mest arbete eftersom hon är bättre än mig på att skriva snyggt. Tack igen fluffungen min! Du är verkligen bäst! De blev iaf jättefina och jag älskar dem 🙂

 

Kanske skulle hållt de hemliga men sånt är inget kul Vill ju inget hellre än att visa allt fint för er 🙂

Nu ska jag nog gå och sova. Har läst klart Shadow Souls 🙁 Vet inte om slutet var bra eller inte, har inte riktigt bestämt mig än. Och nu måste jag vänta hur länge som helst innan jag får veta vad som kommer att hända. Det finns inget bestämt utgivningsdatum för sista boken, det kan vara allt från juli i år till november nästa år! Fatta vad jobbigt. Jaja, i september kommer ju iaf säsong 2 av serien (det är alltså Vampire Diaries som jag pratar om ,om ni inte hade förstått det vid det här laget :))

Puss på er mina små änglar ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply