Söndag

Det är inte klokt vad fort dagarna går numera. Känns inte riktigt som jag hänger med längre, undrar om det är ett tecken på att man börjar bli gammal? hmm 🙂

Var på stan igår för att kolla på vigselringar men det blev inget. Hittade några som jag tyckte om men Ludwig blev snabbt uttråkad så jag ska in på måndag igen tänkte jag och kika lite till. Förhoppningsvis får jag med mig mamma oxå. Köpte goda mackor på Subway och åt dem hemma medan vi kollade på det kungliga bröllopet. Det var jättefint! Tyckte det var finast när Daniel grät lite. Såg början av kortegen och sen råkade jag somna i soffan. Såg lite av middagen sen med men väntade mest på tårtan.

(Alla bilderna är tagna från aftonbladet)

Tyckte Viktorias klänning var fin men jag har aldrig riktigt förstått mig på de här enkla klänningarna. Less is more är helt enkelt inte för mig:)

Idag har vi varit på Maxi och handlat. Tog en sväng in på Rum Interiör och lyckades komma ut med en papperskorg till badrummet. Den är lila och fin.

Just nu är pappa här och får hjälp med sin trasiga dator och för en sådär 5 minuter sen så lyckades han vrida knät på något konstigt vänster så nu har han ont. Försökte ge honom en kaka men han tackade nej! Han är nog sjuk, min pappa tackar aldrig nej till kakor.

Puss ♥
pixelstats trackingpixel

Leave a Reply