Snart är det Midsommar

…och snart har hela juni passerat. En månad med fruktansvärt dåligt väder måste jag faktiskt säga. Kommer inte ihåg att vädret brukar bete sig såhär i vanliga fall. Förra sommaren tog jag exempelvis premiärdoppet den 6 juni. I år har jag knappt blivit brun 🙁 Hoppas att juli blir mer somrig iaf.

Jag är rätt trött idag. Var uppe till 3 och väntade på Ludwig som jobbade. När han väl kom hem så var jag pigg och kunde inte somna på jättelänge. Men jag hann med lite träning igårkväll 🙂 Tränade lite mage och lite armar så jag är rätt stolt över mig själv nu haha. Ska försöka ta mig till Tinnis någon dag för att simma lite oxå. Måste ju ta tag i träningen igen så jag kan komma i form inför bröllopet!

Ska ta och göra lite frukost nu. Senare ska jag ner på stan för att träffa mamma och sen kommer älsklingen ner för att kolla på den ringen jag vill ha. Så vi får se om han godkänner den. *Hoppas hoppas*

Nästa vecka drar vi nog till Liseberg, ska bli kul. Bjuder på några bilder från förra sommaren när jag och älsklingen var där.

Njut av solen idag nu.

Puss på er sötnosar ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply