Är det höst nu?

Godmorgon sötnosar. Jaha, då var det alltså september, betyder det att det nu officiellt är höst? Hoppas inte det. Visst, hösten är mysig när man kan sitta inne med något varmt att dricka och en bra bok att läsa men när det regnar, blåser och är kallt och jag måste ta mig till skolan på cykel, är det inte lika mysigt längre.

Men idag ser det lite soligt ut iaf 🙂 Skulle ha gått på en föreläsning kl 8 men när klockan ringde kände jag att ‘nej, jag orkar inte’ så jag låg kvar i sängen. De lägger ju ändå ut sina powerpoint-anteckningar på It’s Learning så det kändes inte så nödvändigt att behöva ta sig dit. Andreas ringde dessutom när de hade paus och bekräftade att det inte var så intressant. Går på VFU-introt i eftermiddag istället.

Idag blir det en massa nödvändigt fixande och donande här hemma sen drar kören igång ikväll. Det ska bli kul att få åka och sjunga lite. Gyckelsjungningen gick förresten rätt så bra. Vi var bara 6 stycken och hade inga A2 men vi löste det galant och lyckades underhålla basårsnollan lite grann iaf 🙂

Nu måste jag äta frukost om jag ska hinna med ngt annat idag oxå.

♥ 3 dagar kvar… ♥

Puss

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply