2 dagar kvar!!!

Gud, i övermorgon gifter vi oss. Det är inte klokt. Jag längtar som bara den! Fattar inte att lilla jag ska bli fru. Det är häftigt. Idag ska jag fixa naglarna på salong, färga håret och inhandla diverse grejer till dagen D. Kommer nog bli en trevlig dag. Imorgon åker vi ner till Mönsterås för att börja förbereda.

Jag vill så gärna visa bilder på allt men tycker det kan vara trevligare om ni får se allt sen. Vill inte avslöja för mycket för de gäster som eventuellt läser här oxå.

Köpte lite smink i tisdags som jag ska ha, löspuder och ny ögonskugga. Får se om något mer lyckas komma hem med mig. Underklädesjakten fortsätter även den. Det var svårare än jag trodde att hitta något snyggt som oxå sitter bra.

Vi hörs senare. Nu ska jag äta lite frukost.

Världens finaste älskling!

♥ Pussar ♥
pixelstats trackingpixel

Leave a Reply