Tillkännagivande ;)

God eftermiddag på er alla sötnosar.

Hoppas ni har haft en bra dag än så länge. Jag har som vanligt lyckats undvika allt skolarbete jag egentligen ska göra. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till för att bli bättre strukturerad och disciplinerad, inget funkar. Har ni några tips, så varsågoda att delge dem.

Ikväll blir det årets första rep med LiHtösen. Det började egentligen förra veckan men jag glömde bort det då :blush: Ska bli kul att komma igång med sången igen. Har blivit sugen på att dansa igen men det känns inget bra för tillfället. Dansen får helt enkelt vänta tills framåt hösten eller nåt sånt.

Jaha, jag antar att det är dags att komma ut här på bloggen oxå. Några har kanske redan räknat ut det men jag är iaf gravid! Beräknad förlossning är den 3 juni så vi har kommit lite mer än halvvägs. Fick en kommentar om varför jag inte sagt något tidigare (du som skrivit den får gärna tillkännage dig :)) och det är helt enkelt för att vi ansett det väldigt privat. Vi blev oxå jätteglad när jag fick veta men har inte kännt något behov att delge världen tidigare. Alla våra närmsta har vetat det länge och det räckte för oss.

Men nu vet ni oxå iaf. Så från och med nu kanske bloggen blir lite mamma-inriktad men det hoppas jag inte gör allt för mycket.

Nu ska jag fixa iordning mig inför kvällen. Jag och älsken ska kolla på en lägenhet om en timme med men den är rätt dyr så vi har till 99 % redan bestämt oss för att tacka nej. Finns annat vi behöver lägga pengar på. Men det ska bli kul att kolla iaf.

Bjuder på en bild så ni ser att jag faktiskt har en liten i magen 🙂

Blev visst många smileys i det här inlägget men ni får stå ut 😛

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply