Godmorgon

Har ni sovit gott? Jag vaknade och mådde lite konstigt men det har gått över nu. Vet inte vad det var men kände mig nästan sjuk. Usch, tycker inte om sånt. Hoppas det inte kommer tillbaka.

Äntligen fredag. Har visserligen varit ledig hela veckan men det är ändå skönt att veckan börjar ta slut. Tycker den har gått jättesegt. Borde egentligen ha skrivit en massa på min kartläggning men har ngn spärr som gör att skolarbete inte fungerar just nu. Vet att det låter knäppt och att ingen förstår men det går helt enkelt inte att göra ngt. Jättesvårt att förklara.

Idag ska haf iaf hälsa på farmor på sjukhuset. Skulle åkt hem till henne igår med radion jag köpte men det blev visst lite sent. Gick på stan en stund med mamma och glömde bort tiden. Köpte en hårinpackning från Aussie som jag hoppas ska hjälpa till att fixa mitt hår. Det börjar bli lite slitet i topparna men vill inte klippa av det än. Senast jag klippte mig var i somras innan bröllopet. Tog några slitna toppar själv här hemma men vill inte förstöra min frisyr.

Årets andra semla intogs igår när jag fikade med mamma. Gott, men inte jättegod. Borde baka själv, det är godast men jag orkar inte just nu.

Undrar om ngt skolarbete kommer göras idag?

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply