Sorry

…för den hemskt låga uppdateringen. Har inte varit på blogghumör helt enkelt, så är det ibland. Tur att det inte är mitt jobb att blogga, skulle nog inte tjäna så mycket på det 🙂

Jag vet att ni är otåliga på att få se magbilder. Senaste bilden var ju från vecka 27. Tyvärr glömde jag fota magen i vecka 29.

Uppdateringarna kommer i separata inlägg. Annars skulle det här inlägget bli fruktansvärt långt. Tänkte jag kunde skriva om lite andra saker här istället, inte för att det har hänt så hemskt mycket intressant.

Klarade tentan i grundläggande färdigheter-matematik. Så himla skönt att kunna lägga det bakom sig. Nu har jag bara kompletteringen på forskningen kvar i den kursen så är den klar sen. Ett bekymmer mindre att oroa sig för.

I början av mars firade jag och älsklingen 6 månader som gifta ♥ Var ute och åt god mat och gick på bio för att fira. Besökte restaurang Sangria för första gången och det var jättemysigt där. De hade god mat, jättebra service och en kille som spelade piano *romantiskt* Såg Min Låtsasfru efteråt och den var rätt bra. Ganska förutsägbar men mysig.

Något mindre roligt var att jag blev sjuk. Tror jag hade feber ett par dagar, orkade inte göra ngt alls. Missade massa i skolan men sånt är livet. Är fortfarande inte helt frisk men det går åt rätt håll iaf. Läste någonstans att det är svårare att bli av med förkylningar och sånt när man är gravid eftersom immunförsvaret är försvagat eller nåt sånt.

Var i Mönsterås en helg och tog det lugnt. Hade sittning med LiHtösen. Temat var pensionärer/ålderdomshem. Jätteroligt men svårt att klä ut sig. Hade kanske varit lättare om jag fortfarande hade kommit i alla mina kläder haha.

Det var ungefär vad som har hänt sen senast. Idag har jag inte gjort så mycket. Var i skolan på eftermiddagen för att planera vår stadsdag som vi ska hålla i, sen var jag och älsklingen ute och gick en stund när han kom hem från jobbet. Härligt väder ute. Känns äntligen som att vi går mot vår och varmare tider.

Nu ska jag skriva ihop gravidinläggen och sen hoppa in i duschen. Lovar att svara på de frågor jag fått oxå 🙂

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply