8 april 2011

Vad fort den här dagen har gått, hela veckan har gått fort faktiskt. Inte för att det gör mig så mycket. Vill gärna att tiden ska gå så att det blir juni snart 🙂

Idag har jag varit i skolan. Var jättepigg när jag åkte hemifrån imorse men sen blev jag bara tröttare ju längre dagen fortskred. Somnade i soffan när jag kom hem och vaknade för en stund sen. Älsklingen har åkt i iväg på spelkväll och jag har kvällen för mig själv. Ska upp tidigt imorgon så jag kände att jag inte orkade följa med eftersom spelkvällarna oftast brukar dra ut på tiden.

Imorgon är det alltså dags för terminens kördag. Den känns väldigt nödvändig just nu för det är mycket som inte sitter till NSSS. Hoppas rösten är bättre så jag får ut något av dagen oxå, så himla tråkigt när rösten inte fungerar som den ska.

Nu ska jag fundera ut vad jag vill äta ikväll. Börjar bli hungrig nu så det får nog bli ngt snabbt som pizza eller nåt i den stilen.

Ha en härlig fredagskväll allihop.

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply