Blått blått blått

Var och kollade på en lägenhet idag och jag kan nog ärligt talat säga att jag aldrig sett en så blå lägenhet. Vartenda rum var mörkt blått förutom ett som var mörkt rött! Inget ställe där jag skulle vilja bo helt enkelt och jag skulle inte vilja betala för att tapetsera om heller.Tur att vi trivs där vi bor nu så vi inte känner någon stress med att hitta något nytt.

Idag var det ju även föräldragrupps-introduktion. Mycket bebisar var det där och Leon spanade in allihop 🙂 Det blir nog trevligt iaf att komma iväg och träffa lite andra föräldrar. Känner inte så många med barn så lite nya vänner är behövligt.

Just nu ligger lillkillen och sover i soffan och jag börjar bli hungrig. Får ta en macka och kanske en cocosboll. Har blivit totalt beroende av cocosbollar, sånna med vitt fluff inuti, namnam. Men har gått ner ett kilo och jag tror helt klart att det är tack vare dem haha.

Hoppas ni kan få ta del av den här bloggen snart för jag börjar tröttna på att skriva helt för mig själv men först måste vi fixa ett domännamn och ett webhotell så vi inte får en massa ovälkommet besök på våran server.

pixelstats trackingpixel

4 Comment

  1. Ni kan flytta hit och mysa med mig varje eftermiddag. 🙂 Det är enklare att bli förskolelärare här oxå… Säger vi iaf… 🙂

    1. linda says: Reply

      Haha, finns väl inget ställe i närheten där jag kan plugga klart? Annars hade jag kommit direkt : )

  2. Äsch, kan jag bli danslärare utan att ens kunna dansa så kan du bli förskolelärare i Söderhamn, det är jag säker på. 🙂

    1. linda says: Reply

      Ja, kanske det haha : ) men blir nog gärna klar ändå.

Leave a Reply