Weekly update

Ja, eftersom jag sitter fast med sötnöten i soffan så kan jag ju lika gärna passa på att uppdatera er om vad som hänt i vecka.

I måndags var det dags för mitt andra träningspass på mycket länge. Det blev afropower igen. Lika kul, lika jobbigt men som tur var inte lika mycket träningsvärk efteråt : )

Tisdagen bjöd på sista delen av babymassagen. Benen, magen & ryggen gick bra men Leon gillar verkligen inte att bli masserad på armarna så det fick vi hoppa över även den här gången. Efter massagen så följde jag med mammorna på en fika. Mycket trevligt tyckte både jag & Leon.

I onsdags blev Leon tre månader och det var dags för första vaccineringen. Var tvungna att gå upp tidigt då vi skulle vara där kl 10.00 (okristligt tidigt) och själva vaccineringen var inte heller helt populärt. Leon fick två sprutor samtidigt i båda benen och han grät massor men han slutade ganska snabbt. Inga biverkningar än sålänge. På kvällen hoppade jag över körrepet då jag kände mig lite trött och hängig, sen ville jag inte lämna Leon när han var ledsen.

Torsdagen var lugn, inget spännande som inträffade (vad jag kan komma ihåg iaf) Leons farmor & farbror med flickvän var förbi en sväng och fikade på kvällen annars hände inget. Eller, vi såg på Sjukhuset att vi ska medverka i nästa avsnitt på måndag. Jag kollade om och om igen på det sekundkorta klippet där jag låter som en brunstig älg eller nåt i den stilen… suck helt enkelt. Håller tummarna för att jag låter vettigare i resten av programmet.

Idag har vi som sagt lunchat med två av mammorna & gått på promenad i det fina vädret. Har även köpt ett par skor (Uggs) för halva priset på Campadre, jättefina : ) Nu är vi iväg på spelkväll men som jag tidigare nämnt så är det de andra som får stå för spelandet för tillfället. Dock har Leon äntligen somnat så jag kanske skulle testa att lägga ifrån mig honom & joina de andra en stund.

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll vart ni än är.

Pusspuss

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply