Happy Birthday to me

Ytterligare ett år har passerat och jag är nu 26 år gammal (eller ung, beroende på hur man ser på det). Fyllde år igår men vi gjorde inget speciellt, tog det bara lugnt. Åkte till kören på kvällen och sen blev det pizza till kvällsmat. På söndag blir det firande tillsammans med Evelina som fyllde 22 förra veckan. Då kommer familjen hit, det ska bli trevligt.

När man är med i olika kundklubbar så brukar man ibland få en liten present från dem på sin födelsedag. Fick exempelvis 100 kr från Body Shop och ngt litet från Hemtex. Det roligaste fick jag dock från ett Telenor – ett sms där det stod “Grattis, nu fyller du 26 och då upphör dina kostnadsfria tjänster” haha. Trevligt, eller hur?

Nu är jag alltså vuxen, iaf i bussbolagets ögon. Nu blir det dyrt att åka buss. Känns inte så mycket annars men det brukar det ju oftast inte göra.

Nej, nu orkar jag inte sitta här längre. I nästkommande inlägg blir det en uppdatering och babysimmet och kanske vad jag gjort mer i veckan 🙂

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

1 Comment

  1. Det kommer kännas mer när du får för dig att åka tåg. 🙂 Grattis igen, fining. Hann inte höra av mig igår tyvärr, jobbade ända till 20 på kvällen. Puss

Leave a Reply