Dag 2

Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.

Gud, vad svårt… Jag vet inte om det funnits en sådan person. Det är nog snarare flera olika som tagit del i att göra mig till den jag är idag- mina föräldrar, systrar, make, farmor, bästa vännen m.fl. Om jag bara får berätta om en av dessa så väljer jag nog min fina farmor.

Min farmor hette Anja och föddes i Finland. Jag är alltså en kvarts finne : ) När jag växte upp så spenderade jag mycket tid tillsammans med farmor och farfar. Jag sov över hos dem och följde med på resor. Minns en gång när vi var ute och campade att jag fick drick coca cola varenda dag till alla måltider : ) Kanske därför mina tänder är i så dåligt skick numera haha. Farmor lärde mig min första aftonbön som jag fortfarande säger varje kväll innan jag ska sova och hon sydde fina kläder till mig och mina systrar. Hon lärde mig att sticka och virka, sen är det ju inte hennes fel att jag glömt bort hur man gör : ) Jag har alltid älskat att lyssna på när hon berättade om sin uppväxt och jag är stolt över att ha haft henne som farmor. Det är svårt att skriva ner vad det är som gör en person så viktig och det jag tagit upp nu är bara en bråkdel av allt jag älskade med min farmor. Hon och farfar har alltid funnits där för mig och jag kommer alltid att älska dem!

Tyvärr finns varken min farmor eller farfar kvar i livet men jag vet att de vakar över oss.

Som sagt, det är svårt att säga vad farmor gjort som påverkat mig till den jag är idag. Jag bara vet att hon har gjort det och jag saknar henne massor!

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply