Dag 26

Berätta om din första kyss.

Min första kyss som jag kommer ihåg fick jag när jag var 16 eller 17 år. Det var hemskt men jag kan vara snäll och berätta om det iaf.

Jag hade pratat med en kille på lunarstorm ett tag och sen började vi ringa varandra. Han verkade jättetrevlig så i födelsedagspresent fick jag en blinddate med honom (han bodde i Sthlm). Det var nog en av de värsta kvällar jag varit med om, han klagade på mitt hår, bytte restaurang och var allmänt jobbig. När kvällen äntligen var slut och han skulle åka tillbaka hem (tack och lov) så kysste han mig. Kommer i ärlighetens namn inte ihåg så mycket runt om händelsen förutom att det inte var trevligt.

Min första kyss med min make däremot fick mig få fjärilar i magen ♥ Så för mig är det den enda kyssen som räknas.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply