I’m back.

Ja, nu är jag tillbaka efter ett långt blogguppehåll. Har inte skrivit ordentligt sen slutet av Mars. Har inte haft någon som helst inspiration, tid eller lust att få ner mina tankar på pränt.

Orkar inte köra en hel recap av vad som hänt sen sist men det kanske kommer senare eller inte alls. Ni får helt enkelt sitta och fundera själva på det.

Idag så fick jag hem en ny fin bh som jag beställt från Timarco. Mina bröst och min kropp har förändrats lite efter graviditet och amning så jag behövde nytt stöd. Inhandlade en innan påsk på Twilfit och den är jättebra men det var rea på den här så den fick oxå flytta hem till mig 🙂

Det nyaste tillskottet är iaf en Wonderbra Ultimate Strapless Lace Bra och den är väldigt fin. Har inte hunnit testa den ordentligt än men tror den kommer fungera bra.

Något annat spännande som hände idag var att Leon klättrade upp i soffan utan att jag satt där. Han har tagit sig upp ett par gånger förut men nu så kollade jag bort några sekunder och när jag vände tillbaka så stod han i soffan jättenöjd :). Nu är det slut på långa toalettbesök haha.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Glee och äta lite pommes. Imorgon får jag sovmorgon, ska bli hur skönt som helst! Har varit helt seg på idag på eftermiddagen. Behöver få sova ut.

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply