These boots are made for walking

Idag har Leon gått! Jag är så himla stolt över honom att det inte går att beskriva i ord 🙂 Han har visserligen gått 2-3 steg själv innan men idag gick han nästan hela vägen mellan datorn och tv:n. Dock så hann jag självklart inte att filma det och han ville inte göra om stordådet haha. Så ni får helt enkelt tro på mig och så hoppas jag att jag kan fånga det på film inom en snar framtid.

Förutom denna härliga händelse så har vi busat och lekt idag. Nya favoritgrejen, som ni kanske har sett, är ju att klättra upp på databordet stup i kvarten. Nu har jag försökt att avleda honom när han står på subwoofern genom att hålla i hans händer och hoppa ner därifrån, det tycker han är roligt. Funkar ganska ofta men inte alltid 🙂 Jobbigast är det när jag måste gå på toaletten och han klättrar upp. Kan ju inte direkt göra något då haha. Smart är han, lillkillen.

Bilder tagna för några veckor sen när det fortfarande var fint väder. Leon klättrar och gungar, några av hans favoritaktiviteter.

Nu ligger han och sover sött i sin säng. Får se om han stannar där iaf tills jag går och lägger mig. Skönt att få göra iordning sig utan att behöva stressa. De här stunderna på kvällen behövs verkligen för att samla lite energi. Han har ju fått för sig att han ska vakna innan 7 varje morgon nu så jag brukar vara mer än lovligt trött framåt eftermiddagen. Ska nog passa på att gå och lägga mig snart. Har ändå inget att göra (borde visserligen ha pluggat lite men det föll visst i glömska…)

Imorgon ska vi träffa moster Evelina och Leon ska få mysa en stund själv med henne medans jag är med i en fokusgrupp för Monki. Ska bli spännande.

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

1 Comment

  1. Duktiga Leon! Han är världens coolaste unge! I love him!

Leave a Reply