Idag

Då var första vfu-veckan slut. Imorgon har jag självstudier så då ska jag passa på att läsa lite och skriva i min utvecklingsplan.

Känner att det har hänt en väldigt massa saker sen sist jag uppdaterade bloggen ordentligt. Nu har jag inte så stor koll på när det var : ) så jag kan inte köra världens genomgång för tillfället. Skriver dessutom på telefonen så någon större utläggning orkar inte mina händer med haha.

Idag var det studiedag på förskolan där jag har min vfu (vilket de även har imorgon men då medverkar jag inte). Det bjöds på en väldigt intressant föreläsning med en tjej som heter Katinka Winrot Andersen. Hon pratade bl a om pedagogisk dokumentation och om den pedagogiska atmosfären på förskolan. Något annat hon verkligen tryckte på var läroplanens betydelse och det fann jag otroligt givande. Det känns lite som att den betydelse läroplanen har ofta tonas ner på utbildning. Hon var otroligt inspirerande iaf!

Nu är jag fruktansvärt trött så ska gå och tvätta av mig sminket och kanske fixa med lite uppackning av böcker. Vi får väl se vad som händer : )

20120906-201816.jpg
Trött jag just nu…

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply