24 september 2012

Oj, vad länge sen det var jag faktiskt skrev här ordentligt. Vet inte vad som händer men varje gång jag sätter mig så får jag slut på idéer och det känns så omständigt att knåpa ihop en liten text. Jag tänker hela tiden att nu måste jag skriva världens längsta inlägg så ni får veta allt som hänt sen sist och då får jag prestationsångest. Nu struntar jag i det (försöker jag intala mig iaf haha) och bara skriver det jag har lust med.

Vfu:n är snart slut. Har påbörjat vecka fyra av fem idag och just nu har jag helhetsansvar. Ska ha det hela veckan och två dagar nästa vecka så jag hoppas det ska bli kul. Det händer saker hela veckan så den kommer nog gå fort. Idag har jag haft en grupp på 8 barn och gjort hundar och katter i lera. Skulle använt vanlig lera men den var hårdare än jag vet inte vad, så ställde mig och slängde ihop lite play-dough istället. Allt gick kanske inte perfekt men det är så man lär sig 🙂

Just nu borde jag egentligen läsa lite kurslitteratur men jag tar nog tag i det imorgon istället. Slutar ganska tidigt så jag borde hinna med en stunds läsning innan hjärtegrynet ska hämtas. Förhoppningsvis kan jag hämta honom lite tidigare trots att jag spenderar några timmar med näsan i en bok.

Nu ska jag gå och fixa lite nödvändigt ont – tömma diskmaskinen, plocka i den igen, göra rent spisen, borsta tänderna, tvätta ansiktet och lite sånt tråk. Sen kan jag äntligen gå och lägga mig.

Hoppas vi hörs snart igen

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply