Breaking Dawn

Igår var jag, Ellinor och Evelina på värlspremiären av Breaking Dawn part 2. Först visade de första delen och sedan började part 2 runt midnatt. Jag trodde helt ärligt att jag skulle somna för numera brukar jag gå och lägga mig ganska tidigt haha. Vi preppade dock med en massa socker innan föreställningarna i form av kaffedrinkar och kaka så jag höll mig utan problem vaken. Kände mig inte ens trött under tiden filmerna visades, det kom efteråt (fast det tog ändå åratal för mig att somna när jag väl låg hemma i sängen).

Fika på Steve’s coffe. En ‘Jappen’-kaffedrink som var alldeles för söt & någon slags snickerskaka.

20121114-110552.jpg

Filmen var iaf bra. Jag hoppades på att Kristen Stewart skulle ha blivit bättre på att agera och mina förhoppningar besannades som tur var. Jag menar, hon har ju haft 4 filmer på sig att träna så hade hon fortfarande varit helkass hade jag nog gått därifrån. Mycket från böckerna var med och det kändes inte som att något vitalt fattades och inget alltför hemskt var tillagt. Tills slutskedet av filmen… Nu ska jag inte berätta vad som händer för så elak är jag inte 😉 men jag kan säga så mycket som att jag höll på att avskriva hela filmen som ett totalt misslyckande ett tag.

20121114-110620.jpg

Mellan filmerna bjöds det på popcorn som inte smakade något och dricka. De kastade även ut lite posters och godis till besökarna. Medan alla desperat sträckte upp sin armar för att lyckas fånga något så satt jag och systrarna mest och försökte undvika att få något kastat i huvudet. Vid ett tillfälle kom en påse snacks åt vårt håll vilket ledde till att jag och Ellinor dunkade ihop våra pannor när vi skulle kolla vart påsen tog vägen. Det är farligt med gratis flygande saker haha.

Nu sitter jag framför datorn och lyssnar på soundtracket till filmen och känner att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att se den igen. Det är ett bra betyg för en film.

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

2 Comment

  1. Kan du mejla mig när du ser detta? Vi har ett erbjudande till dig.

  2. Filmen va toppen bra.
    Kan också se den en gång till ! 🙂

Leave a Reply