Flera projekt

Jag läste häromdagen ett tips från författaren Diana Gabaldon om hur hon gör när hon får skrivkramp. Tipset var att ha fler saker igång samtidigt när man skriver, alltså flera projekt. Fastnar du på ett går du vidare till nästa osv. Detta gör att du sitter kvar vid datorn, skriver och blir mer produktiv. Tyckte det här lät ganska vettigt så idag när jag har suttit framför datorn så har jag växlat mellan jobb och att skriva av mig här på bloggen (ett inlägg som aldrig kommer få se dagens ljus).

Domen? Jag tyckte det fungerade relativt bra. Efter att jag hade fått skriva av mig lite och fått lite flow så gick det lättare att att komponera ihop texter till det tråkiga arbetet. Dock så hamnar jag fortfarande för ofta på andra sidor på nätet, såsom facebook och all världens bloggar.

Tänkte försöka fortsätta med samma metod imorgon.

Nu är det förresten bara 1 vecka kvar av semestern sen drar allt igång igen. Sommaren har gått alldeles för fort, trots 16 underbara dagar på Malta. Skulle allt gärna ha mer semester men får försöka hitta saker under hösten att se fram emot så jag inte förgås av tristess när det blir mörkare och kallare.

Det är visserligen en utmaning att förgås av tristess när man har världens finaste två-åring hemma som alltid är redo att hitta på bus eller som vill sitta och mysa i soffan.

DSC_0134

♥♥♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply