Fokusera

Oj, idag lyckas jag inte ens skriva här. Blir distraherad hela tiden, mestadels av mig själv, skyller inte på någon annan. Resten av familjen tog en tur till Leons farfar men det går ändå inget vidare.

På lördag ska Ludwig iväg och klättra så Leon ska få vara hos sin farmor. Förhoppningsvis kan jag få ihop något vettigt då. Imorgon ska jag träffa Jessica och luncha på stan. Det kanske hjälper mig att få lite perspektiv på det jag skriver. Känns inte som jag har gjort något annat än att sitta framför datorn den här veckan. Visserligen har det inte blivit så mycket resultat men suttit här har jag likväl gjort.

Det ska bli otroligt skönt att bli klar med allt som har med skolan att göra och bara få koncentrera sig på jobbet. Som det är nu är det mest stressigt. Har man lika dålig disciplin som jag har så rekommenderar jag inte att vara småbarnsförälder, jobba och plugga samtidigt. Jag vet att vissa klarar det galant men för mig har det gått mindre bra helt enkelt.

Idag har jag beställt två bilder till Leons namnskylt som han ska ha vid sitt fack på förskolan. Det har tagit ett år för mig att ta tag i den. Men nu har jag stora förhoppningar på att den ska bli klar. Att framkalla bilderna är steg ett. Sen får vi se hur lång tid det tar innan steg två sätts i verket 🙂

Bilderna till namnskylten.

Finaste familjebilden

DSC_0199Världens finaste och coolaste unge ♥

DSC_0134

Bilderna är från vår semesterresa till Malta. Både är tagna på ön Comino.

Fotograf: Evelina Molin

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply