När det lider mot jul

Redan december… Jag förstår inte vart hösten har tagit vägen ärligt talat.

Det här blir mitt första inlägg från min nya telefon. Är sedan förra Onsdagen inte längre en i iPhone gänget utan jag har blivit med Samsung. En Galaxy Note 3 i den förträffliga färgen rosa närmare bestämt. Om texten skulle bli lite konstig så beror det på att jag just nu skriver med pennan. Väldigt roligt & oftast ganska smidigt men saker som punkter, kommatecken, mellanslag, stor eller liten bokstav är inte alltid det enklaste för telefonen att hålla reda på. Däremot så tolkar den min handstil otroligt bra. Jag är en så länge mycket nöjd iaf.

Annat spännande som händer & sker så här i juletider är att jag har hittat en ny tv-serie – Sherlock. En brittisk miniserie som utkommer med 3 avsnitt vartannat år ungefär… Säsong ett visades 2010, säsong två 2011 & nu i januari kommer äntligen säsong 3. Som tur var för mig så började ju jag inte titta på serien förens för ngn månad sen så jag har ju inte behövt vänta jättelänge på nästkommande säsong iaf. Om ni får chansen att kolla så gör det säger jag bara, ngt av de bästa jag sett faktiskt.

På fredag åker jag & maken till London, yay. shopping, musikal & mys står på schemat.  Gosungen ska husera hos sin farmor ett par dagar medan föräldrarna får lite egentid.  Kommer antagligen sakna ihjäl mig men han trivs hos sin farmor så jag vet att det inte kommer vara  några större problem.

Längtar…

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply