Midsommar

Igår hade vi vårt traditionsenliga midsommarfirande hos Ludwigs mormor och morfar i Mönsterås. Förra året höll vi på att frysa ihjäl men i år så hade vi 30 grader varmt! Inte helt fel om du frågar mig. Frågar du Milo så höll han inte alls med mig. Han var mindre nöjd i värmen och spenderade största delen av dagen i bara blöja.

Jag premiärbadade i ett varmt hav, åt god mat och hade det allmänt trevligt helt enkelt.

image

Dagen började dock inte lika trevligt. Leon hade klagat på att han hade ont framför örat och eftersom han varit lite svullen i två dagar så ringde vi sjukvårdsrådgivningen på morgonen. Vi skulle ha åkt ner till Mönsterås vid 9.30 men det fick skjutas upp då vi fick en tid på jourcentralen 11.15. Det var inget allvarligt som tur var. Leon hade fått spottkörtelinflammation (aldrig hört talas om) och det ska gå över av sig själv enligt läkaren (en trevlig tjej som var sminkad enligt Leon).

Vi kom iväg några timmar försent men det gjorde inte så mycket. Milo skötte sig bra nästan hela bilresan, det var först framåt slutet som han tröttnade och började skrika. Stackars Leon satt bredvid honom med fingrarna i öronen och försökte förgäves ge honom ett gosedjur för att få honom tyst.

Idag har vi varit och badat vilket resulterade i att Leon hoppade in i sin pappas huvud och bet sig i läppen så vi får väl se om han i morgon kommer att stoltsera med en fläskläpp. Han har även blivit biten av något djur så hela hans öra har svullnat upp. Det har gått bra för mitt stora barn den här helgen helt enkelt haha.

Nu ska det grillas och jag ska gå ut och njuta av kvällssolen.

❤❤❤

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply