Milo 2 månader!

Idag blir Milo 2 månader och jag vet inte riktigt hur det hände. Vart tar tiden vägen? Det känns både som att han alltid har varit här och som att det var igår han föddes. Min fina lilla Milo!

Han skrattar ofta (ljudlöst) när vi ler mot honom och hans favoritsyssla för tillfället är att stå upp. Han har väl fungerande lungor som han mer än gärna visar prov på lite då och då. Särskilt när vi åker bil och han inte är nöjd med livet. Men när vi är bland folk så uppför han sig oftast och alla tror därför att han är världens lugnaste bebis. Haha, säger jag bara då, ni skulle bara veta hur gärna jag skulle vilja stoppa 10 kg bomull i öronen vissa dagar.

Här ovanför kan han ses träna i gymmet, något som är kul korta stunder åt gången. Leon är även han en frekvent besökare i detta gym så det kan bli lite trångt emellanåt.

Dagen till ära har vi äntligen bestämt vad skruttungen ska heta. Nu ska vi bara komma ihåg att skicka in pappren till skatteverket och det är lättare sagt än gjort när det kommer till oss haha.

Milo Aulis Erik Freddie Ring

Aulis – Finskt namn som kommer från Ludwigs morfar och betyder givmild, generös, hjälpsam och godhjärtad mot fattiga.

Erik – Det heter även Leon i andranamn och det kommer från min pappas sida av släkten.

Freddie – Efter sångaren Freddie Mercury i Queen.

❤❤❤

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply