Kvällskaos

Jag sitter här och försöker söva två barn på samma gång. Nu börjar det väl att ta sig men kvällen  har inte varit toppen direkt. Milo vägrade att somna trots amning, eller han somnade vid bröstet men sen blev han totalt klarvaken så fort jag försökte flytta på honom… suck. Dessutom har han nog haft lite ont i magen för så fort jag lade ner honom i babynestet så började han skrika och jag märkte hur hans stackars mage försökte arbeta. Mitt i allt detta var det såklart dags att göra iordning Leon för kvällen men han höll på att få ett utbrott över kopplet till sin gosedjurskatt som absolut måste vara fastbunden någonstans (fråga mig inte var, mitt tålamod var vid den här tidpunkten på upphällningen och uppmärksamheten var som bortblåst).

Trots en kaosartad kväll så har dagen åtminstone varit bra. Vi har lekt, pärlat pärlplattor och bakat. Fick lust att göra en sockerkaka men i slutändan blev det en choklad och banankaka med hackad mjölkchoklad i. Mycket god! Slängde även ihop ett gäng chokladbollar för det är ju så himla gott : ) Det brukar vara en strykande åtgång på dem här hemma. Värst är Ludwig, sätter jag ingen gräns på hur många han får ta så skulle nog alla försvinna på en gång haha.

Nu har båda mina älskade barn somnat så jag ska bege mig ut till köket för att pussa på min chokladbollstokige make som precis kom hem.

❤❤❤

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply