Det finaste i världen! 

Vaknade nyss inne hos Leon. Råkade visst somna när jag sövde honom. Tänk att det finns nästan inget mysigare än att få slumra till en stund brevid sina fina barn.

Innan han somnade (och jag) så sa han “Du är en bra mamma” Ord som får mitt hjärta att smälta. Han har blivit så fruktansvärt stor och gullig i sitt sätt. Han säger ofta att han älskar mig och att han kommer att sakna mig. Det sistnämnda förstår jag dock inte för jag har inte gått någonstans haha. Men gulligt är det likväl. Det är inte klokt vilken fin och omtänksam kille han har blivit. Jag älskar honom så otroligt mycket och njuter av den stund på kvällen när vi får mysa tillsammans.

Han är otroligt fin med sin lillebror också. Kanske en smula närgången ibland men Milo låter honom hållas.

Jag har så mycket kärlek i mitt hjärta för dessa två killar! Och jag är så stolt över dem! Jag längtar efter att få se dem växa upp även om det går alldeles för fort.

❤❤❤

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply