Lär känna mig

Hittade den här listan och tänkte i ett svagt ögonblick att det skulle kunna vara roligt att dela med sig av.

Min äckligaste mat

Isterband. Jag klarar verkligen inte av isterband. Vet att jag åt det när jag var liten men nu är det verkligen inte något jag skulle sätta i mig frivilligt.

Hatväder

Regn. Så länge jag får vara inomhus så är det fine men jag drar mig för att gå utanför dörren om det regnar. Det blir bara kallt och kläderna blir blöta, vilket leder till att det blir jättesvårt att få upp värmen igen. Nej, tacka vet jag sol och värme.

Då tappar jag humöret helt

När Ludwig retar mig med flit. Vilket han gör för att, som han säger, se om jag kan undvika att bli arg. Funkar mindre bra ska jag säga.

Sämsta musiken

Musik som bara låter en massa och där jag inte hör ett ord av texten är jag inte jätteförtjust i direkt. Jag vill kunna sjunga med.

Värsta tiden på dygnet

Runt 15 – 16 där någon gång dippar mina energinivåer rejält och jag blir äckligt trött de flesta dagarna. Då måste jag ta en liten sovstund i soffan med Milo för att inte förvandlas till en arg zombie. Leon leker oftast på bra under denna timme och det älskar jag honom för ❤ 

Mitt sämsta humör

Kommer fram när jag är hungrig och trött. Då försvinner mitt tålamod och stubintråden kortas av en väsentlig bit. När sen maken säger åt mig att kontrollera mitt humör så går det ännu snabbare utför. 

Sämsta grejen jag äger

Nya oanvända jeans som jag aldrig kommer komma i. Så himla onödigt. Dessutom var de asdyra och jag kommer aldrig någonsin att få tillbaka pengarna jag lade ut för dem även om jag skulle lyckas sälja dem.

Värsta personlighetsdraget

Mitt dåliga humör. Jag blir lätt arg och har svårt att erkänna att jag kanske hade fel.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply