091030

Oj oj vad länge sen jag uppdaterade. Förlåt. Skriver oftare på twitter, där krävs det inte lika utförliga beskrivningar av mitt liv 🙂

Ja, vad har hänt sen sist… Jag fyllde 24 år (känns inte alls annorlunda från att vara 23). Ludwig var jättegullig och gjorde en chokladtårta åt mig eftersom jag var ute på praktik hela dagen och inte hann fixa ngt själv. Jag fick söta presenter oxå. Fina örhängen, såpbubblor, halsband, presentkort och sådant trevligt.

Min dans har börjat igen, streetjazz. Jättekul men lite skillnad mot vanlig jazz som jag är van vid. Alla är väldigt streetiga i min grupp…förutom jag. Men som tur är har jag sällskap från några som oxå gick jazz förra terminen så vi kan vara o-streetiga och jazziga tillsammans hihi.

Förra fredagen hade vi sittning med LiHtösen på HG. Temat var 80-tal och det var hur kul som helst! Jessica var en darlig och lånade ut diverse kläder till lilla mig. Var gorgeous i lila leggins, balettdräkt och våfflat hår 🙂 Stannade kvar och dansade efteråt oxå, det brukar jag aldrig göra men jag hade kul. Jag ville egentligen inte gå hem men musiken blev rätt dålig efter ett par timmar så de flesta drog sig hemåt.

Jag & Malin (jag ser helt borta ut men jag bjuder på den)

Imorgon är det ju Halloween, ska ni göra något kul? Jag har inget planerat i år, ska kanske åka till kyrkogården för att tända ljus för min farfar och morfar. Tänkte även åka in till stan och se om jag hittar något kul att inhandla. Får dock inte handla upp alla mina pengar då jag eventuellt ska till Stockholm och hälsa på Jessica snart. Vill oxå köpa ett par dans-sneakers när jag ändå är där och de kostar ju en slant.

Min bästa vän Jessica i somras.

Halloween för ett par år sen.

Satt och letade efter två bilder jag fick av Evelina när jag fyllde år och hittade lite gamla bilder som jag tänkte ni kunde få ta del av 🙂

Kolla noga i bakgrunden så kan ni ana min bild på casten från RENT

Jag och min söta lillasyster Evelina. Midsommar för sådär en 2 år sen.

Jag och Ludwig på kryssning.

Gammal bild på mig och Jessica.

Nu ska jag beställa en pizza, köpa lite glass och se ett avsnitt av True Blood. Bra serie men den är rätt sjuk ibland. Tur att jag inte är så pryd längre haha.

Puss på er.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply