Halloween

Vaknade nyss av att telefonen ringde, det är inte klokt vad jag kan sova. Tur att jag blev väckt annars hade nog fortsatt ett tag till och sovit bort hela dagen. Jag är rätt bra på sånt.

Jaha, idag är det alltså halloween. Har än så länge inte blivit trakasserad av små barn som går runt för att få godis. Tycker inte om sånt. Kommer nog inte öppna dörren om någon ringer på (vad bitter jag verkar). Det är samma sak på skärtorsdagen när en massa påskkärringar vandrar omkring och försöker pracka på mig fula teckningar som de kopierat ur en målarbok. Det var skillnad när jag var liten, då pysslade vi egna kort iaf…

Men förutom bus eller godis-traditionen så gillar jag halloween. Det är kul att få klä ut sig även fast man är rätt vuxen 🙂


Dags att ta tag i lite städning, köket ser ut som ett bombnedlag *suck*

Puss

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply