Uttråkad

Jag har tråkigt.

Har spenderat dagen med att tvätta, städa köket och se ikapp One tree hill. Det har börjat gå utför med den serien. Älskade den i början, tyckte det var jättespännande med allt drama mellan high school eleverna. Nu har den lixom tappat charmen lite men jag fortsätter ändå att titta. Vet inte varför, tänker att det kanske kommer bli bättre igen.

Heroes har oxå tappat lite av det som gjorde serien så bra när den först kom men fortsätter som sagt att kolla på den med. Egentligen borde serier sluta när de är på topp, nu tröttnar man bara på dem.

Tänker börja kolla på the Vampire Diaries, har inte hört så mycket om den men tänkte prova iaf.

Ludwig har varit borta hela dagen medans jag har slavat här hemma. Först var han på klättringen i typ 10 timmar, sen kom han hem, gjorde iordning sig och åkte igen. Nu är han på ngn kompis inflyttningsfest och jag är här.

Längtar efter mina vampyrer…

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply