091101

Första dagen på en ny månad. Undrar om november kommer gå lika snabbt som oktober gjorde. Tänkte sammanfatta vad förra månaden bjöd på för roligheter 🙂 (om jag kommer ihåg ngt av det vill säga haha)

Vi firade Ludwigs pappa den 3 oktober. Han fyllde 50 och vi åt middag på Café Åbacka. Trevligt att få träffa Ludwigs släkt som vi inte sett på länge.

Veckan efter fortsatte min VFU (VerksamhetsFörlagd Utbildning) på en förskola utanför Norrköping. Var totalt slut efter 2 veckor av pendlande. Lite roligt var det men upplevelsen drogs ner av att jag hade så långt dit, inget kul.

Någon gång i mitten av månaden var jag och Jessica på bio och såg Fame. Den var lite mysig men inte världens bästa film. Störde mig på att de mixat titellåten till något oigenkännligt och sen var den inte ens med i filmen. Men vi hade trevligt trots detta 🙂 Kvällen avslutades med att jag halft i panik försökte hinna med min buss efter att Jessica övertalat mig att åka samma buss som henne ett par hållplatser.

Den 23 oktober hade jag sittning med min kör LiHtösen. Hur kul som helst men tänker inte tråka ut er med detaljer om kvällen eftersom jag redan skrivit om det (tror jag).

Sista veckan (när alla andra fick ha höstlov) så började en ny kurs med drama, rörelse och musik. Så vi har dansat och sjungit lite. Fick sätta ihop en egen koreografi med gruppen, det var kul men inte så lätt.

Det var ungefär vad som hänt mig, det intressantaste iaf.

För att fira att vi kommit närmare en massa trevliga datum ska jag försöka lägga upp en video. Det är första gången så det kanske inte funkar. Wish me luck 🙂

Ja, det fungerade hihi. Vad roligt.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply