Trevligt med tacos

Idag har det verkligen varit fullt upp. Först musikalrep hela dagen till 16. Det gick jättebra och nu börjar det kännas som det verkligen kommer bli något ordentligt av det här. Sedan bar det av till affären för shopping av ingredienser min världsberömda guacamole 🙂 Lite snabb städning innan tjejerna kom förbi var jag oxå tvungen att få in i schemat. Det blev aningen stressigt emot slutet men jag lyckades hinna med allt som jag hade planerat iaf.

Pratar i telefon med Ludwig medan jag försöker skriva (gick inget vidare).

Sen blev det tacomiddag med tjejerna från stämman. Det var jättetrevligt och katterna var sällskapliga och snälla 🙂 Det är än trevlig tradition som förhoppningsvis kommer fortsätta länge.

Min dag har inte varit så hemskt spännande idag men det har varit en bra dag. I övermorgon kommer älsklingen äntligen hem. Låter hemskt patetiskt att jag inte klarar mig en vecka utan honom men jag har lixom vant mig vid att han alltid finns här hos mig. Saknar gos och kramar.

Äntligen fredag imorgon. Den här veckan har gått otroligt fort. Längtar efter helg nu. Är som sagt inte alls van vid att gå 8-16 varje dag. Mamma och Ellinor kommer hit imorgonkväll för lite tjejkväll. Ska bli kul, missar dock kick-offen med LiHtösen men så är det ibland. Man har ju inte tid att göra allt (tyvärr).

Nu måste jag hoppa i säng, kommer vara så himla trött imorgon. Hoppas förkylningen är bättre då oxå. Trist att inte kunna andas när man äter.

Godnatt ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply