För kaxig och tjejkväll

Hej på er.

Gud, vad kallt det har varit idag. Tycker inte alls om det här vädret längre. Jag vet att man ska vara glad och nöjd för att vi äntligen har fått en ordentlig vinter men jag är mer en sommarperson. Det var kul med snön i december och januari men nu börjar det gå för långt. Fast iofs är det bättre med snö än med slask. Jag hatar slask. Tycker det kan bli vår på direkten sådär över en natt.

Vi körde igenom musikalen för våran handledare idag. Det gick bra men allt sitter inte än. Vi har tre dagar på oss så jag tror vi kommer fixa det här galant 🙂 Kommer bli jättekul. Fick höra att jag var lite för kaxig i slutet och att jag fick makten över den onda karaktären. Måste få in lite mer rädsla i mitt agerande men det ska jag väl kunna ordna. Jag tyckte bara om att vara kaxig hela tiden 🙂

Skönt att det är fredag. Mamma och Ellinor har varit här på en liten tjejkväll. Vi åt linssoppa och skulle kolla på Freaky Friday men jag lyckades inte få till något ljud på dvd-spelaren *suck* Satt och slötittade på någon fars istället och pratade. Det var trevligt. Visade mina 3D-glasögon som vi fått när vi var i Stockholm och såg på Avatar. Både mamma och Ellinor ville testa dem sen tog vi en massa kort.

Imorgon kommer älsklingen hem. Yay 🙂 Och nu ska jag gå och sova. Är jättetrött. Behöver verkligen vila upp mig i helgen så kanske förkylningen blir bättre.

Godnatt ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply