Snökaos

Godmorgon alla härliga människor därute.

Hoppas ni har sovit gott. Jag somnade jättefort efter det att jag väl gått och lagt mig. Var så fruktansvärt trött. Vaknade vid halv åtta imorse av att Ludwig skickade ett godmorgon-sms till mig men jag var fortfarande trött vid den tiden så jag somnade om. Vaknade igen lite efter nio. Trött men kunde inte riktigt fortsätta sova eftersom något (vet inte alls vad) började låta en massa utanför huset. Det kan ha varit en snöplog men isf måste den ha stått still på samma plats i typ en timma eller nåt sånt. För ljudet var lika starkt hela tiden. Låg kvar i sängen och läste klart Breaking Dawn.

Nu har jag dock gått upp. Det snöar massor ute. Känns som att vi aldrig kommer få vår. Läste på smhi att det är en klass 2 varning här. Inget kul alls. Hoppas bara älsklingen kommer hem helskinnad. Han skrev förut att det var fint väder där de befann sig för tillfället men det var ett par timmar sen så jag har ingen aning om vart de är nu.

Har suttit och läst lite bloggar så här på morgonkvisten (eller kanske förmiddagen). Ett par av dem jag läser är receptbloggar så jag hittade en kladdkaka som verkade jättegod. Funderar på att baka den idag om jag orkar ta mig till affären.

Ni hittar receptet på Bevemyrs blogg.

Foto: Karin / Bevemyrs blogg
Nu ska jag göra lite havregrynsgröt.

Hörs sen ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply