Sommartider & 100 inlägg

Äntligen är det sommar! Eller ja, sommartid iaf. Men man måste ju få hoppas att värmen snart är här. Snön är borta på uteplatsen och på de flesta andra ställen oxå. Härligt härligt.

Förra inlägget blev mitt 100:e inlägg! Trodde verkligen inte att jag skulle skriva så mycket men har kommit på att det är rätt kul. Hoppas ni tycker det är åtminstone lite kul att läsa oxå.

Idag har jag varit på stan med älsklingen. Vi skulle kolla på en netbook till mig men butiken där jag hde tänkt köpa den var stängd så vi fick åka ut till Tornby. Lite irriterarande bara att just den datorn var slut typ överallt. Fanns på ett ställe, fel färg, men då kunde jag iaf känna på den och se modellen. Beställde den på nätet när vi kom hem. Får den förhoppningsvis i nästa vecka. Då ska jag oxå få hem mitt smink som jag beställt från E.L.F. De har jättebilligt smink och alla som har provat säger att det är jättebra. Så fort jag har testat ska jag berätta vad jag tycker.

Annars har jag inte gjort så mycket i helgen. Skulle kolla på Eric Saade i lördags men missade det, inte jätteledsen direkt. Fick träffa mamma och äta kinamat istället, så det var trevligt. Borde ha pluggat men det har jag i vanlig ordning “glömt” 🙂 Får ta tag i det imorgon.

Ska till tandläkaren imorgon oxå. Lite nervöst. Har inte varit hos tandläkaren på typ 5 år, mina tänder mår inte så bra kan jag väl säga.

Jag vet att jag lovade er bilder från sittningen men jag har inte fått in dem på datorn än så ni får vara tålmodiga och vänta lite till. Hoppas ni inte blir alltför besvikna.

Nu ska jag kolla till maten (ja, jag vet att det är sent) och sen hämta tvätten.

Godnatt alla ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply