Snart är den här

Min nya dator alltså 🙂 Eller, rent teoretiskt sätt blir det ju Ludwigs dator eftersom det är han som har betalat den men det är jag som kommer använda den. Jag har sagt att han kan få kolla på den hihi. Den är rosa och jättefin.

 

Förhoppningsvis kommer den idag. Inte så bra egentligen då jag en miljon andra saker att göra idag och jag har inte tid att sitta och leka med datorn.

Fattar inte hur tiden med KU-arbetet kunde gå så fort. Är inte alls klar och texterna ska in imorgon kl 12! Jag har nog aldrig varit så här sen med ett arbete förut. Är arg och irriterad på mig själv. Ska sitta hela dagen idag och natten om det behövs för att jag ska hinna skriva klart allt i tid. Sen får jag fixa fotona efteråt. Vet typ vad jag vill göra med dem iaf. Det är ju alltid något.

Ska ner till stan en snabbis för att lämna smink till mamma och hennes väninna. Provade mitt igår och det verkade bra. Kan rekommendera den sidan för er som vill handla billigt smink med bra kvalitet. E.L.F.s hemsida hittar ni HÄR.

Idag har jag ätit våfflor till frukost. Det kändes lite lyxigt och var väldigt gott. Nu ska jag fortsätta med dagens alla måsten.

Puss ♥

 

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply