Gammal goding

Hade jättesvårt att komma på vad jag skulle göra för kvällsmat. Funderade på pannkakor ett tag men var inte sugen på något sött, kollade alla mina marlagningsbloggar efter tips men inget föll mig i smaken. Då, som en blixt från klar himmel kom jag på att jag ville ha macaronipudding. Har nog inte ätit det sen jag bodde hemma. Brukade tycka det var jättegott. Kollade upp ett recpet på nätet men var ändå tvungen att ringa mamma för att dubbelkolla hur man skulle göra. Jag valde att blanda i chorizo och purjulök. Det blev riktigt gott faktiskt! 🙂

Så om ni har inspirationsbrist kommer här receptet på billig och jättegod macaronipudding a la Linda

1. Sätt ugnen på 200 C

2. Koka makaroner

3. Skiva korv & purjolök och stek en liten stund

4. Blanda korven & purjolöken med makaronerna

5. Smörj en form och häll i blandningen

6. Vispa ihop 3 dl mjölk med 3 ägg. Krydda med svartpeppar & salt (detta är för ca 4 p)

7. Häll äggstanningen över makaronblandningen och toppa med riven ost

8. Skjuts in i ugnen 🙂

9. Vänta 30 – 40 min. Makaronipuddingen ska bli gyllene

10. Färdigt.

Hoppas ni tycker om det.

Nu ska jag gå och sova. Börjar tidigt imorgon och vill åtminstone försöka bli lite utvilad.

Godnatt ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply