Mot Stockholm, mys & Bounce

Godmorgn på er. Jag sitter för tillfället på bussen mot Stockholm. Jag måste bara säga att jag älskar min nya dator och Bus4you (trådlöst internet & sjukt sköna säten). Roligt att kunna blogga medans  man åker (ja, jag är ganska lättroad som ni kanske förstår haha) 🙂

Var tvungen att gå upp okristligt tidigt imorse för att vara en lördag. Ville nämligen vara säker på att jag skulle hinna med bussen så jag tog en tidigare buss in till resecentrum. Och eftersom det är lördag så går det inte så många bussar så jag fick ta en buss som gick 1 1/2 timme innan jag skulle vara där… Smått irriterad men solen skiner och himlen är blå så det har gått över. Börjar dovk bli lite hungrig nu, inte så bra med tanke på att jag int har ngt med mig och det dröjer ca 2 timmar innan vi kommer fram.

Ja, det är alltså äntligen dags för Bounce om ni inte hängde med på det. Ska bli jättekul att få träffa Jessica igen och se deras nya lägenhet. Åker hem på måndag så vi hinner förhoppningsvis hitta på en massa roliga saker.

Nu ska jag nog se ett avsnitt av Doctor Who och försöka glömma bort min hunger 🙂

Puss på er ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply