Så himla fin

Var och provade klänningen igår och den kommer bli så himla fin! Ville inte ta av den alls efter att vi provat klart, kände mig som en prinsessa 🙂 Den kommer bli så bra när allt är färdigt. Längden ska klippas till och kjolarna sys fast i livet sen är den typ klar (tror jag). Tog lite bilder med mobilen men ni får hålla er till tåls en vecka till.

Efter klänningsprovningen åt vi färsk pasta med kantarell- och baconsås. Det var riktigt gott! Och sen blev det hallon- och lakritskaka. Också väldigt gott även fast det låter lite märkligt. Började kolla på Bröllopsfotografen men missade slutet för jag var tvungen att åka till flygplatsen och hämta upp älsklingen. Skönt att ha han hemma igen. Vaknade imorse av att telefonen ringde (vår vigselförrättare som undrade hur vi ville lägga upp vigseln) och blev förvånad över att jag inte sov själv. Men efter ett par sekunde rkom jag på att Ludwig var hemma hahaha. Tror det betyder att han är bort för ofta.

Idag ska jag på både styrelsemöte och årsmöte med LiHtösen. Det är antagligen det sista styrelsemötet eftersom jag inte ska vara kvar på min post. 2 år som kassör räcker gott och väl. Hoppas jag inte har för mycket att ändra på den här gången. Förra året fick vi göra om hela bokslutet men förhoppningsvis ska det se bättre ut i år *hoppas hoppas hoppas* Även om kassörsarbetet inte alltid har varit en dans på rosor så kommer jag sakna att vara med i styrelsen. Man lär känna alla så mycket bättre då och man får vara med och vägleda kören. Det har oxå blivit mycket gott fika 🙂 Funderar på om jag ska ta en liten ansvarspost men vi får se. Är lite trött på ansvar för tillfället.

Nu ska jag väcka sötnosen och göra frukost.

Puss på er ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply