30 augusti 2010

Idag kändes det verkligen som höst när jag cyklade till skolan. Det var kallt och mulet. Har inte riktigt acepterat att sommaren kanske är slut. Men sålänge det är fint väder på lördag så är jag glad iaf 🙂 Än sålänge står det att de ska vara 15 grade varmt och soligt men jag håller noga koll på smhis hemsida.

Ludwigs mamma var här igår med klänningen så jag kunde prova och den är helt underbar. Nu var kjolarna klara så jag kunde verkligen se hur jag kommer att se ut. Det är verkligen en prinsessklänningen och jag förstår inte alls hur jag någonsin ska klara av att ta av mig den (eller andas för den delen haha). Vill alltid ha den på mig, känner mig så fin i den! Kan knappt vänta tills ni får se bilder på alltihop, klänning, tiara, skor, smycken och självklart på älsklingen.

Ikväll ska jag iväg och gyckla med LiHtösen. Vi verkar inte bli alls många men förhoppningsvis ska vi väl kunna sjunga något iaf så folk blir sugna på att söka. Vi har öppna rep nu på onsdag och den 15 september i Folkungaskolan 19,00. Om ni vill sjunga med världens härligaste kör så kom dit och prova lite 🙂

Nu är det bara 5 dagar kvar… ♥

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply