Happy Birthday 2 me!

Godmorgon alla sötnosar 🙂

Söta Evelina ringde imorse för att gratta mig. Så himla kul att att prata med henne utan att skype dör hela tiden. Hon och ett par kompisar är lediga i två veckor och har åkt ner till södra ön. Mysigt. Jag vill oxå ut och resa. Hoppas vi kan ta våran honeymoon snart.

Idag fyller jag alltså år. 25 år närmare bestämt. Halvvägs kvar till 50 och tydligen ska åren bara gå fortare och fortare. Men jag känner mig inte så annorlunda idag iaf. Har inte fått någon kris än men det kanske man inte får nu så jag ska passa på att njuta i 5 år till, för 30 känns värre än 25.

Så vad händer denna stora dag då? Det blir inge stor fest eller något i den stilen men det kommer hit lite folk ikväll så jag ska städa och komma på något gott att bjuda på till dem. Som tur är har jag ingen skola idag så jag har tid att fixa lite (sålänge jag inte fastnar här, vilket jag brukar göra ;)).

Ska berätta mer om den gångna veckan senare men nu måste jag ge katterna vatten och mig själv lite frukost.

Puss på er ♥♥♥

Försökte hitta lite gamla födelsedagsbilder på datorn men det här var den enda jag fann. Från när jag fyllde 18 skulle jag tro. Alla andra bilder är från den tiden då digitalkamera inte existerade i vårt hem haha.

Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder på den här födelsedagen iaf.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply